Det ser annorlunda ut om man kollar högre upp

november 20, 2013 — 12 kommentarer
8-åringen når redan upp till min haka. Insikten att hon kommer att växa förbi mej känns på nåt sätt så fantastisk. Tänk att hon kommer att få se världen från ett annat perspektiv än jag. Sen kan hon klappa mej på huvudet och säga lilla mamma lilla mamma, blåser det där nere hos dej också?
Inte för att detta inlägg ger mervärde till nån annan, men på nåt sätt blev jag så varm i magen vid insikten. Och så tänkte jag lite på att så många saker tynger en nuförtiden, många saker gör en osäker, folk säger dumma saker, man själv säger onödiga saker osv. Så uppflyftande tankar, gott folk! Jag tänker positiv-blogga mer. Ni kommer att tycka att jag upprepar mej likt en positivhalare, hehe. 
 

12 svar till Det ser annorlunda ut om man kollar högre upp

 1. 

  Måste bara tipsa om en mycket god ide: uppdragskalender istället för sak/ choko/ pryljulkalender! Fick tipset på en köpfri dags hemsida. Den kalendern köper jag;) etta

  Gilla

 2. 

  Ja! har faktiskt funderat på en sån. Tror vi börjar med en blandad version så får den utvecklas till en full uppdragskalender passligt tills kidsen blir äldre. Sjukt bra idé!

  Gilla

 3. 

  Jag vill också posititv-blogga mer. Alla behöver det, främst jag. November är positivpeppens tid. Annars kanske man går under…

  Gilla

 4. 

  Apropå det borde vi kalenderhöras.
  Och vad glad jag blev över glädjen i ditt inlägg!

  Gilla

 5. 

  Ah! jag skulle ringa dej angående den. Samlade fickorna fulla i NY och har en hel Friends-kalender som jag tänkt slakta och droppa in i vår kalender. Plus att några luckor får bli uppdrag. Så vi är mer än covered det här året. Hjälp så jag låter förberedd nu.. Sen skulle jag fråga om B redan fått ett munspel? Jag har ett om han inte har det (men jag kan spara det i presentarkivet om han ren har ett)

  Gilla

 6. 

  Hej Pia den 1.12 kl 16 är det öppningsceremoni av mitt vinterfönster! Välkomna! Jag bjuder på saftglögg och pepparkakor

  Gilla

 7. 

  haha! plitade in det i kalendern, om vi är i farten så kommer vi def. förbi. Kan ännu återkomma närmare!

  Gilla

 8. 

  Okej, behövs det något till 24? Inget munspel införskaffat än, så du får super gärna ge det.

  Gilla

 9. 

  Ja! 24 har ju inget. Och munspelet är då fixat.

  Gilla

 10. 

  Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  Gilla

 11. 

  Super! Ingen press

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s