Stundvis kan jag vara ett geni

november 20, 2013 — 2 kommentarer
Diktamen, ni minns va? Så torrt och tråkigt det kan bli. Men låt er icke förblindas, egentligen är det en gåva till föräldrar som vill läsa tidningen/koka pastan al dente/fantisera om paraplydrinkar – och ändå vara närvarande för sina kids. Tänk efter nu. Allt du behöver är skrivhugade kids, papper, pennor och en bunt relativt lättstavade ord som spottas fram i en passlig takt. De behöver inte ens bli en sammanhängande story (eller ingen har klagat ännu).

Det fungerar åtminstone en gång, sen återgår man till samma benhäng/gnäll/ynkynk/maaammamammma/hacka-syrran-i-huvudet som tidigare. Men en gång är mer än ingen gång! Diktamen är onsdagens, nej gårdagens, tisdagens heta hobby. Äh glöm hela juttun, det som funkade igår funkar nog inte mer idag. Back to zero. Men kanske nån kan kopipejsta? (det där måste vara ett ord)

 

2 svar till Stundvis kan jag vara ett geni

  1. 

    Superduper bra ju! Sen kan du ju fortsätta med matte, engelska, flaggor… Vad som helst! Etta

    Gilla

  2. 

    Hemskolade kids, hehe. Det tar bara sån evinnerlig energi och uppmärksamhet att hitta på tex matteuppgifter. Och sen vill de ännu att man ska rätta.. OCH skriva snälla utlåtanden för så gör den äldres fröken (vilket ju är helt ljuvligt)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s