En klassiker, kvällen till ära

november 21, 2013 — 2 kommentarer
Det är som back in the olden golden days. J står i köket och experimenterar på pelmener och jag bloggar. Kan känna en fläkt av livet på Petersgatan, minns ni? För det första så var där ju så galet fint och för det andra så  gjorde vi så roliga grejs hela tiden. Jag har en känsla av att the good times är coming igen.  Måste ju kasta in en Hipsta-bild bara för den sakens skull:
Ajaj, ni sku känna doften också. Tydligen kan man inte laga pelmener utan hemlagad köttbuljong, så en början till det rostar i ugnen. Och så ska jag på de kolleglösas julfest imorrn. Har precis packat in min namnlösa julklapp och ska nu försöka komma på otroliga påståenden om mej själv.
 

2 svar till En klassiker, kvällen till ära

  1. 

    Wohoooo! är helt fiiliksissä! men svårtsvårt med dessa påståenden.. är säker på att jag har samma som förra gången

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s