Vi har det som pärla i gull

november 24, 2013 — Lämna en kommentar
Helgen har varit en av dom bästa på länge. På fredag brakade det ju loss riktigt ordentligt, det vankades de kolleglösas lillajulsfest. Sån fullträff varje år och så galet roligt, ett koncept som alltid håller måttet. Tog tyvärr bara en enda bild, men ni kan läsa lite mer hos Niklas.
Här syns lite av Lisa, Mats, Pam, Fua, Niklas och mej.
Nästa dags stallsplaner kändes inte som en lika stor fullträff, men jag höll tappert vad jag lovat. Kanske jag klarar semifinal till årets förälder ’13.
På lördagkväll hade vi J:s syskon hos oss på middag. De omtalade pelmenerna åts och så svängde jag ihop Lindas kaka, så otroligt gott! Klicka in här och prova själv. 
Idag blev det repris på stallet, och vädret var ju bara perfekt.
Så här fint var det i min barndoms by.
Jag hittade dessutom en mössa som jag fick av mamma i födelsedagspresent i augusti. Nu är den perfekt, lite som att ha födelsedag pånytt! 
Ikväll dallade jag ännu längs med våran gata och hittade denna skylt i ett litet fönster. Blir alltid lite drömsk av mej, tänker hur mitt eget lilla kontor kunde se ut, sen ringer jag och frågar hyran och sen tar alltid drömmen slut. Nå nu tänker jag inte ens ringa, utan drömma friskt på. Det är ändå inte aktuellt så why krossa en liten gullig dröm.
Ja och så jagade jag smörburkar i Köklax också, men det kan ni läsa ett inlägg neråt. Ja och rubriken är lånad av Madicken. Så brukar våra kids säga när allt är riktigtriktigt bra.
  

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s