Att schånt

november 26, 2013 — 2 kommentarer
EDIT: jag har tydligen flummat här på bloggen inatt. Kan inte vara okej för en respektabel mor till två barn, tänkte jag där nåttag i natt mitt i vargtimmen. Men why not, under mamibloggens era var jag så mycket mer tuudiluu här på bloggen (om ni förstår). Så tuudiluu på er bara, ibland dricker jag drinkarna först och bloggar sen, men oftast åt andra hållet.  

Jag bara rapporterar att jag är lite tisdagsberusad (ville skriva full, men det låter så vulgärt), nyss hemkommen från ett dagisföräldramöte. Eller eg. var det lillajul för föräldrarna, men eftersom 6-åringen krampaktigt hängde i min bunt innan jag lämnade henne på Hgk, så fick det heta viktigt möte som mamma bara måste gå på. Det känns alltid lika förbjudet att vistas på dagis med ett plastglas med vin i handen och röda, hettande kinder. 

  

2 svar till Att schånt

  1. 

    Hgk. Hmm Hitlers GrannKalas? Jag hittar inte på!

    Gilla

  2. 

    Haha! Hälsinfåsch Gymnastliiiik Klubb

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s