Aloof

november 27, 2013 — 4 kommentarer
Känner mej som värsta bakåtsträvaren, tog just bort firman från telefonkatalogen. Sen ryckte det extra mycket i kärringnerven och jag tog bort allt från hela Fonecta. Den som vill finna mej vet nog hur hen ska gå till väga. Jag kör med en mer hemlig approach, who is this Pia and what does she do? Man ska aldrig visa hela kiosken genast. 
Jag har en hemsida och en massa träffar med Mr Google anyway, hur det nu kan komma sej. Och så är jag så himskans trött på dessa tjänster som man bara ”måste ha”. Så trött att jag en gång bad om en bekräftelse av en operatör att de aldrig mer kontaktar mej. Nå mitt minne är gott men kort, så jag minns inte exakt vilken firma det var. Men jag kör med de kortet när alla ringer, att jag har ett löfte svart på vitt. De har tydligen noll koll på vem de lovat vad för ingen ifrågasätter det. Och sen ringer ingen mer. 
Så mycket som de försökt lura mej genom åren så kan jag nog lura lite tillbaka.
  

4 svar till Aloof

 1. 

  Jag tror du har rätt. Fiffigt av dig 🙂

  Gilla

 2. 

  Vi får hoppas det! väntar med spänning på Fonectas övertalningsbrev att få mej att ändra mej, hehe

  Gilla

 3. 

  Har du nånsin fått nån kund via fonecta el motsvarande? Jag har bara fått dålig service och stora irritationsmoment, inga kunder. Aldrig fonecta mera!

  Gilla

 4. 

  Aldrig. En kund har googlat efter en grafiker som talar både finska och svenska och hamnat hos mej, men det var tack vare hemsidan och verkligen inte Fonecta.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s