Painissimo!

november 27, 2013 — 2 kommentarer
Vi har numer ett arvegods, min mormors gamla piano, hemma hos oss. Kidsen har börjat ta lektioner och de spelar nu morgon-middag-kväll. Plinkplinkplink, i oändlighet. Man kunde bli galen, men jag har bestämt att jag nog kan finna en tillräcklig mindfulness för att jag klarar detta. Det är ju fint att de har ett så brinnande intresse. Då jag var en pilt på kanske 8 år gick jag hemma hos tant Hirvonen på pianolektioner och fick bara spela tråktråkplink. Mitt intresse dog ut totalt där vid kanske 11. Men dagens melodi (haha) är så annorlunda. Våra kids spelar egna låtar, rytmer, Abba, ja vad de vill och känner för. Och de utvecklas med grym fart. 
Jag undrar hur populära grannar vi är? Jag vågar inte ta reda på. Om vi bjuder hem alla på glögg först och frågar sen.
 

2 svar till Painissimo!

  1. 

    älskar man pianospelaren så står man väl ut med alla melodier! eller? 😉

    Gilla

  2. 

    Nåja.. nja.. öh.. svar nej, tyvärr 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s