Företagarvardag

november 28, 2013 — Lämna en kommentar
Det här var en äkta företagartorsdag. Först kunde 8-åringen njuta av sin ridlektion när det ännu var ljust ute, men sen fick hon hänga på mitt kontor i 3 timmar, äta micromat och rita på alla white boards. Jag lyckades förresten kränga till matkassen så att skinkfrestelsen läckte ut över allt annat och nu stinker hela bilen. Men just sånt sysslar jag med nästan varje dag, så det var inget speciellt med det.
Jag föreställer mej att jag kommer att sitta på denna läktare tills jag blir krokig i knäna. Eller så inte. Men lite hockeymorsa-vibbar får jag nog.
Här valde hon att göra sina läxor under mitt skrivbord. Och sen vägrade hon åka hem, för det fanns så många kul detaljer på mitt jobb (inte just under bordet dock). 
  

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s