Suck och pust

december 1, 2013 — Lämna en kommentar
En kortis innan jag däckar. Det här var inte precis en dag av leisure, trots att vi försökte vara lediga. Hade glömt hur knäppa kidsen blir av allt som innehåller ordet jul – och vi har nu gjort precis alla julaktiviteter på en och samma dag. Pyntat och bakat och haft oss, detta kommer att bli världshistoriens längsta decembermånad. Nästan så jag behöver en day off efter vår ”day off”, jag är helt färdig med hela julcirkusen nu. 
Dessutom har J gått om mej i tålamod och konstruktivt förklarande då det kommer till aktiviteter som pepparkaksbak. Jag ville helst försvinna medan han förklarade, visade, hjälpte, kavlade och skrattade.  Om vi inte redan varit gifta hade jag nappat honom under armen och rusat ner för altargången. Så hot med killar som kan konststycket att baka pepparkakor med två julknäppa barn och ännu hållas lugn och glad. 
Sen till Coopers julbus. Första reaktionen var som gissat ursinne från 6-åringens sida. Hon var bombsäker att det var jag som hängt upp honom i lampan och hon har gått omkring och pekat på mej hela dagen. Nu vid läggdags lugnade hon sej och undrade om Cooper rymmer igen denna natt. Jag tror han ska få gå bärsärkagång bland pepparkakorna.
Imorgon ska jag vila upp mej på kontoret. Så himla skönt.

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s