(Jul)shopping

december 2, 2013 — Lämna en kommentar
Nära kontoret finns det nya köpcentret Ainoa och de har bestämt att inte alls spela julmusik i år, läs mera här. Jag är mest glad för dom som jobbar där, och lite för mej också som brukar hämta min luchsallad från Johto. 
Idag sprang jag dessutom via den stora leksaksaffären för att köpa en present åt 6-åringens förskolekompis, en kille. Det var horror. Allt expediten kunde föreslå var våldsrelaterat, precis allt. Tom hon blev helt tyst efter en stund. Jag brukar oftast rusa in på Zicco på Fredan om vi behöver kalaspresenter, där finns bra alternativ under kymppin åt både flickor och pojkar, men idag hann jag inte hem före de skulle stänga. Tog nåt Legomojs till slut. Men huuu så konstiga pojkleksaker det finns. 
Nu ska jag klura ut ett doktorsrelaterat julbus. Natti! 
  

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s