Min diagnos

december 3, 2013 — Lämna en kommentar
Kontorets kontaktansvariga glömde kolla med mej och bokade två stora deadlines på en och samma dag. Jag har nu jobbat som en besatt grafiker i tvenne dagar utan att se skymten av mina barn i vaket tillstånd. Imorgon är den stora deadline-dagen och det kan bra vara att antingen jag eller den kontaktansvariga kommer att stupa just på dödslinjen. Vi måste ha ett internt snack snarast, så här kan vi inte ha det. 
Sanningen är att jag ännu också övar på ordet nej. Nej nej nej. Det måste vara därför kids tjatar så mycket nejnejnej i trotsåldern, för att förbereda sej på den svåraste vuxenuppgiften – att säga nej. Speciellt om man är en liten ja-sägare som jag. En ja-sägande tidsoptimist med sömnbrist och sittsår. 
  

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s