Proffsmorsan

december 4, 2013 — Lämna en kommentar
Hänt sen klockan fyra idag. Fick alla arbeten ivägskickade (fiude) och i min lättnadsyra bestämde 6-åringen och jag att vi nog hinner via bloggdiskussionen på Luckan med Linn och Karin om vi typ äter middagen i spårvagnen. Så jäkla synd att vi bara hann stanna en stund, hann bli toppintressant där just när vi skulle gå. Fick mej en riktig tankeställare av deras bloggtips.
Jag var så tankfull när vi gick att jag glömde barnets reppu på Luckan. Och sen glömde jag fixa mat åt 8-åringen när hon kom hem från jumppan. Det blir så här om jag behövt vara extra jobbkreativ på pressad tid, genast efteråt tappar jag allt hum om vardagen. Ni kan undra om vi verkligen åt middag, 6-åringen och jag. Eller om 8-åringen alls fick middag?  Lugnt. Vi åt faktiskt ostburgare i spårvagnen. Det är inte snyggt, men det går. Och visst kollar de andra vuxna på en lite näsrynkigt, men no bry sej. Fua tangerar det ämnet här, läsläs.
8-åringen fick mat hon också. Och reppun fås tillbaka imorgon. Min hjärna torde fungera bättre och sen hägrar välbehövlig ledighet. Med min sista kreativitet knåpade jag ihop en Slim Line Nalora TV med fyra kanaler. Just då Nallgrens slog på ettan kom väderleksrapporten med Cooper Pouta. Detta blev julbus nr. 5.
Tänkte glömma! Har en sån skapande drive att vi målade barnets naglar enligt aktuellt tema. Jag blir galet snäll också efter utdrivande jobb. Men vem kan motstå små finska pinnar?

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s