180 år

december 7, 2013 — Lämna en kommentar
Vi har firat mina farföräldrar som båda fyller 90 nu i dagarna. Det är en fest där man få både gråta och skratta och höra rörande tal och halvsnuskiga limerickar. Westerby gård i Ingå måste ju vara det mest stämninsfulla stället i södra Finland. I smyg är jag lite allergisk för festplatser, de känns ofta så opersonliga med stolar som är praktiska att stapla men hemska att sitta på. Så det här var en fantastisk överraskning! Dit ska ni ta mommo eller maken på utfärd. 
Vår släkt är dessutom den tassigaste i hela svenskfinland. Så full av känslor och åsikter och det bästa av allt, alla är så sjuttons positiva. Ända från gammelfammo till minsta pysen. Okej, den här sista bilden beskriver mer finsk melankoli. Men det är far from it. 
  

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s