Julbustanten

december 17, 2013 — 2 kommentarer
Nu gick det så att jag satsade lite mer och byggde nåt inför julbuset. Allt väl så långt. Sen målade jag på med akrylfärg – och nu kan jag inte tillsätta nallar innan allt torkat. Jag får inte försova mej imorrn mao. Staplade nallarna färdigt intill, det ska nog gå.
På tal om hela julbuset. Nån av er har kanske fått tillräckligt av det, men det kommer att fortsätta fram till julafton. Hemligheten är att det fungerar som den absolut bästa terapin för den här lite utarbetade och slitna grafikerföretagaren. Det här året har varit det absolut tyngsta i företagets historia. Inte direkt negativt tung, men aldrig tidigare har jag behövt leverera så mycket och så intensivt på så kort tid. Speciellt nu på höstvintern (finns det begreppet?). 
Så det är en fantastisk terapiform att tvingas hitta på nåt totalkrejsi helt från noll varje kväll. Nåt som inte har nån som helst koppling till jobbet. Efter de tre första busen gäspade jag lite och tänkte att jaja, det här kommer aldrig att räcka ända till julafton. Men det gör det! Och jag har lärt mej att följa vissa regler för att det ska fungera ultimat. 
 • planera aldrig i förväg, inget får planeras innan kidsen somnat
 • allt material måste finnas hemma
 • gummiband! Har du inga andra idéer, trixa med gummiband och gräv djupt i kökslådorna
 • tänk så plain som möjligt. Oftast gillas de helt vanliga busen mest. Allt matrelaterat är succé
 • toagrejer fungerar inte (mkt stor överraskning för mej)
 • Cooper får inte bli smutsig, detta är mkt känsligt
 • ha roligt medan du gör det, viktigt! 
Jag blir hela tiden bättre att tänka utanför lådan, jag ser vårt hem med helt nya ögon. Nu är det inte så många bus kvar så jag passar på busa annars också. Det här är den nya regeln om man köpt dasspapper (se bilden). 
Nu ska jag sova och stålsätta mej för mitt tidiga vaknande. Julbusresultatet kommer imorgon.
  

2 svar till Julbustanten

 1. 

  Härligt då du njuter lika mycket som dina barn, eller så låter det i allafall. Bra bra säger lilla jag. Och hoppas att du får ta det lugnt i jul. Kram!

  Gilla

 2. 

  Ja det gör jag! Nu när det inte alls är ett stressmoment. Kram!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s