Rojs & fula fasoner

december 27, 2013 — Lämna en kommentar
Julhelgens roligaste diskussion ikväll med bror, brorsfru och J; dumheter vi gjort i ungdomen. Jag drog till med riktigt rojs och sen skröt jag ännu hur jag kommit undan med allt. Sånt rojs att jag inte ens nu vid 34 vågar berätta det för mina föräldrar. Min pappa påstår att han nog vet, att han alltid vetat. Men sen kom han ändå inte ihåg nåt när det kom till kritan. Jag vill tro att jag ännu är safe. 
Det här blev ju inte ens ett inlägg eftersom jag vägrar avslöja nåt här. Fult av mej, jag vet. Så mycket kan jag berätta att jag numer lärt mej att älska mina misstag. Tänk hur dorky jag varit idag om jag inte fått lära mej den hårda vägen från början. 
Jo en grej som jag skäms riktigt mycket för, men som inte hör under rojs-kategorin. I lågstadiet (femman-sexan gissar jag) var det en kille som var förtjust i mej. Jag var inte lika förtjust tillbaka, men såg såklart möjligheten. Han fick ”kyysä hem mej på pakkaren”, alltså skjutsa hem mej på sin cykel, mot en puss på kinden. Stackars kille som fick trampa som en dåre för att prinsessan Pia skulle hem, det var ju såklart uppförsbacke hela vägen. Sen en snabb nudd med läpparna på hans kind och hejdå – bara för att upprepas igen nästa dag. Fulfult, så får man absolut inte göra. 
  
  

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s