Vet du varifrån din latte kommer?

december 29, 2013 — Lämna en kommentar
Årskrönikan låter vänta på sej. Vi har istället varit på studiebesök på en mäktig mjölkgård, korna bara flimrade förbi ögonen. Det var mjölkrobotar, en maskin som sopade och en som samlade in maten. Maffigt! Kuddorna kunde stå och mumsa mat, gå ett varv via mjölkroboten, låta borstroboten massera magen och sen lägga ner sej och bara idissla. Så otroligt fint och fräscht och korna var nyfikna och genomgulliga. 
Den nyaste var född idag och vi fick tom klättra in och krafsa. Jag tyckte hon skulle heta Pia, men eftersom de nu var på bokstaven K så gick det inte. Men de har riktiga namn – mind you! Och de är långt över hundra stycken. Nu doftar vi extra gott, hela bunten.
  

Inga kommentarer

Be the first to start the conversation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s