Absurt

januari 14, 2014 — 2 kommentarer

Det är så sjukt hur det fungerar bakom kulisserna i den kommande OS-staden. Så bäst att hålla sej till Långbens version, det får bli all OS jag kommer att kolla i år.

 

2 svar till Absurt

  1. 

    Det är helt galet. Det var galet i Kina och det är galet i Ryssland. Jag ser ingen point i det hela och fattar inte hur OS kommittén inte kan göra något åt saken? jag menar, hur svårt kan det vara? Och om det är så jäkla svårt och man är tvungen att bygga upp en helt ny stad kring det, varför ordnar man då inte OS varje gång på samma ställe, i ett land där man inte tycker att det är okej att meija ner folks hus och förstöra deras chanser till inkomst? Det finns ju dessutom ganska starkt historiskt belägg för att det skall ordnas i Aten, och Grekerna skulle säkert kunna behöva ett litet lyft just nu. Jag hoppas att många länder bojkottar och tycker att det är jäkligt synd att finnarna inte har ballarna för det, så jag hoppas sverige sätter ner foten.

    Gilla

  2. 

    Jag får sån bråkgalla att jag inte visste riktigt hur jag skulle skriva.. men jo exakt, HUR kan de låta det gå såhär långt?? Vill inte ens tänka på hur det ska bli i Rio och hur många som kommer att trampas på där..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s