Makkara! Paavo Nurmi!

januari 14, 2014 — 4 kommentarer
Mailbloggar igen, hej hej. Sitter och löser mommokorsord i jumppasalen medan 6-åringen balanserar på bommen med rumpan i vädret. Kuriosa: var gång jag skriver mer utförligt om kroppsställningar så googlar nån det med en snuskig antydan. Gäsp alltså, nu må ni söka på rumpor i luften allt vad ni orkar. Det är mer sunt att läsa här isåfall, haha. 
Till saken, fick se det här suveräna klippet från Picassos äventyr idag och nu är jag helt besatt av att se denna film. Kan inte länka så det kommer här: http://youtu.be/LWheSfRs7gE  Så lovande! Och den är gjord 1978. Hur har jag missat detta storverk? På pricken min humor. 
Inläggets rubrik syftar på repliker av Lasse Pöysti. Kolla klippet vetja! Och ni kommer att sjunga om Kalakukko resten av veckan. Det här är antagligen en film som alla utom jag sett, men makkara bara. Jag måste se den. 
  

4 svar till Makkara! Paavo Nurmi!

 1. 

  Ha ha, har flera träffar med sökordet ”videosex blogg”. Öh, vah? Har inte skrivit det nångång.
  Det är lite roligt att peta in nåt ord flera gånger och göra ett empiriskt sökordstest.

  Gilla

 2. 

  Jepp! här googlas hela tiden det där ordet som rimmar på Ulla. Och det har jag inte ens skrivit.

  Gilla

 3. 

  Alltså jag trodde jag har sett filmen i sin helhet men har nog inget minne av Sirkka. Eller Lasse Pöysti! Eller Bisse Ulfsson (var det inte hon som satt med Pöysti där?)! Var nog i o för sig ganska liten när jag såg den så borde kanske se den pånytt…

  Gilla

 4. 

  Jo visst är det Bisse! jag såg början redan men sparar resten till helgen. Jag & ett glas vin & Picasso & Bisse. Ah!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s