Päivä purkissa

januari 17, 2014 — 6 kommentarer


Jag spricker av allt jag lärt mej idag, sjutton också så det varit intressant att intervjua och fundera och klura. Alla borde nångång få sitta på andra sidan intervjubordet – det är verkligen en eye opener. Dessutom blev jag kallad för konsult och en massa annat fint idag, känns som om mina öron ännu också rodnar. 

Voj voj Lill-Pian. 8-åringen frågade mej passligt just idag om jag har mitt drömyrke. Svarade ja utan att blinka. Hon vill förresten bli veterinär. Nu ska jag göra som 6-åringen brukar: kasta mej på rygg i sängen och gnugga in mej och utbrista högt oooooh så jag har en sköööön säng. 

  

6 responses to Päivä purkissa

 1. 

  Suuuuupeeeeheeer-fin bild på dig!

  Gilla

 2. 

  Taaaaaaack! Ser så snäll och ljuv ut att jag tom förvånar mej själv

  Gilla

 3. 

  Håller med Linda, ett sånt feelgood-foto!

  Gilla

 4. 

  Jag har bestämt att 2014 ska bli ett feelgood-år! Fake it til' you become it (det verkar banne mej fungera!)

  Gilla

 5. 

  lägg bilden som din 'om mig'-bild på bloggen.

  Gilla

 6. 

  den här bloggen är inte värd nåt nytt.. Men min nya wp-blogg kanske? så fort jag hinner fixar jag hela wp och bild och allt. Ja!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s