Vända på kakan och ändå ha den kvar

januari 21, 2014 — Lämna en kommentar
Det här var en så sketen tisdag till en början. Efter lunch ville jag bara fulgråta. Fann en helt ny sida hos mej, jag börjar kallsvettas av riktigt jobbiga monster. Ni vet, såna som riktigt känns på djupet. Kände mej naiv och misstolkad och orolig. 
Fick släppa mina designprojekt för stunden och göra nåt med händerna. Riktigt hugga tag i nåt. Det fick bli en fiktiv portfolio för fredagens portfoliokurs som jag ska dra. Dammade av min gamla A3:ans portfoliomapp från studietiden och fyllde den med Maija Mallinens arbetsprover. Klurade ut 10 olika sätt att förverkliga en fysisk portfolio och det var galet roligt. Kastade in en massa gamla jobb på kuppen (sicken tur att jag sparat allt) och lyckades få mitt gamla skräp att se lysande ut. Otroligt hur man kan framhäva stuff med klipp & klistra-metoden. Och otroligt hur bra lite gediget handarbete rensar huvudet. 
Till sist blev jag så inspirerad att jag smög in fel också och lade till en kommentar i början, kan ni hitta felen? Limmade lite snett nånstans, klippte fult och lade in en bild med kass resolution. Pratade högt för mej själv om min finurlighet. Glömde allt skit. 
Absolut bäst skulle jag vara inför en förskolegrupp, det är nåt med min inlevelse och deras mottaglighet som bara klickar. Men en grupp vuxenstuderanden ska nog också få nåt ut av min kurs.  
Det slutade på plus till slut. Och så är jag förberedd flera dagar i förväg, har knappast hänt tidigare.
   

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s