Ego

januari 22, 2014 — Lämna en kommentar
Jobbade sent ikväll och ramlade över hemtröskeln med en gnagande känsla av att inte riktigt ha koll på jobb-läget. Så många lösa trådar och så mycket att komma ihåg. Som en skänk från ovan hade postiljonskan levererat min nya kalender just idag. Perfekt! Nu har jag krupit i säng med min tillfälliga kalender och den nya och nu ska jag planera min tid så det står härliga till. Imorgon kommer jag att vakna som en ny, organiserad människa. 
Ett bevis samtidigt på mitt svåra släng av sista minuten-sjukan. Jag funderade så länge på hurdan kalender jag skulle ha och straffades med extra lång väntetid när jag äntligen fick det gjort. Det bidde denna eftersom den kom med oändligt mycket tomma sidor på slutet, det viktigaste om man frågar mej. 
Syns det mycket vems kalender det är? 
  

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s