Känsligt

januari 26, 2014 — 7 kommentarer
Här sitter jag och plöjer igenom gamla blogginlägg från 2009/2010. Allt för att komma ihåg hur saker och ting var på den tiden. På tisdag ska jag vittna i rätten i ett case med min fd chef och fd kollega gällande saker som hände just då. Det ger mej såna chills (obehagliga sådana) att jag mest bara har lust att spy i närmaste blomkruka. Tråkiga saker som ska nystas upp och diskuteras och jag som bara varit nöjd med att dumpa lasset i roskisen för det förgångna. Locket på bara och hakan upp. Nå nu ska vi riktigt gotta oss i jobbigheterna. 
Det kan vara lite tyst här nu. Men nåt kul hittade jag också, läs tex denna presentation jag gjort på engelska. Hjärta, smärta och fullspäckat med insikter. Hade helt glömt bort att jag plitat ner det.
 
  

7 svar till Känsligt

 1. 

  Heja Pia! Jag har i och för sig ingen aning om vad det rör sig om men det låter mycket otrevligt, så tänk framåt, tänk förbi hela spektaklet på den enorma lättnaden som infinner sig när du aldrig mer behöver befatta dig med saken!

  Gilla

 2. 

  Tack kloka Malin! Själva caset gäller chefen och kollegan och jag är enbart vittne, men det pågick så mycket olustigt på jobbet ändå. Saker jag helst vill glömma.. Jag ska tänka förbi det, bra tips. Och planera in nåt kul till tisdag kväll.

  Gilla

 3. 

  Megastor kämpekram till rättegångsskitet! Föreställ dig ex-arbetsgivaren som en liten sliskig snigel. En naken snigel. En naken FUL snigel.

  Och din berättelse på engelska, ojoj. I loved it – and it still breaks my heart that those sad little people wouldn't congratulate you on your win in the riding competition, or even worse, realize that you obviously should be competing in the next one, too. Shame on them. By the way, not being able to empty the laundry basket often enough (according to yourself) – I so know that feeling. Let's hope that those kind of thoughts are a thing of the past for both of us.

  En extra kram på köpet!

  Gilla

 4. 

  Buäääääh! jag vill bara krypa i fosterställning och gny när jag tänker på att jag måste svara på frågor som fd chefen ställer (just det, han ska presentera sej själv). Så tack för alla kramar och snigeltips!

  Hurra för bloggarkiv och gamla bloggar och stuff. Så intressant att läsa! Speciellt när man behöver lite feelgood en dag som denna. Extra kram-klämmmm tillbaks!

  Gilla

 5. 

  Hur hemskt det än är för dig så måste du väl bara tänka att kanske det du har att säga får honom att känna sig ännu sämre än du gjorde och hans ego kanske skrumpnar ihop som ett gammalt russin. Kram vännen, du är stark och snart är det över, då får du slänga iväg allt över din axel och inte se tillbaka

  Gilla

 6. 

  Nu gäller ju det här rättscaset inte mej, men jovisst är han ett russin. Ett ohyggligt äckligt slibbigt russin. Kram

  Gilla

 7. 

  Jag menar alltså att jag inte kan gå in på mitt egna groll, utan ska försöka minnas fakta om andras groll.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s