Friskusfamiljen

februari 1, 2014 — 2 kommentarer
Väldigt bildglest här nu. Men håller fast vid att hålla Instagram-kontot privat och är lite väl bekväm för att kasta in godingar så ofta här. Hursomhelst så har vi, hela familjen, stått på skidor kl. 09 på Hjortlandet idag. Provade mina nya skidor och är störtnöjd. Har haft egna skidor senast på 90-talet (mina skidglasögon är allt som finns kvar från det settet). Förevisade tom skidorna i detalj för en okänd kvinna som jag delade ankarlift med. Hon kan inte ha trott att jag har alla indianer i kanoten. Sen firade vi med berlinermunk, sen ridning och nu ännu brakamiddag.  Nu är jag mör. 
  

2 svar till Friskusfamiljen

  1. 

    Eller den vassaste ekorren på himlen?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s