Skojaren & kucklaren

februari 3, 2014 — Lämna en kommentar
Vi har dörrmålning på gång så det bidde inte att stoppa in bananer i handtagen. Inte hann jag dyka bakom soffan heller för tjejen kom hem tidigare från fotbollen. Men ni skulle ha sett minen när jag berättade att grannfrun skulle flytta in hos oss genast efter maten. Så effektfullt att jag genast fick lägga fram alla jaskojabara-korten. Nämen det gjorde jag också! svarade lilltjejen och sen gjorde vi high five på våra skämt. Tur att hon har humor. 
Jag är förresten så kvällstrött nuförtiden att jag inte orkar leverera nåt klokt här. Vill bara ligga under en filt och kuckla. Lyckas bara kuckla fram en rolig länk: kolla färgspraket! Och vad händer med alla kappor & hattar sen? 
  

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s