Nästa gång!

februari 5, 2014 — 2 kommentarer
Det finns bara en fjuttig sak jag saknar med att jobba som anställd för nån annan. Jo att kunna vara hemma med sitt sjuka barn i lugn och ro och spela spel, kolla på ritade och hänga upp tvätt. Ni kan ju gissa att jag just nu sitter hemma och försöker jobba medan barnet spelar spel och kollar ritade (hänga tvätt valde hon bort, den latmasken). Bortsett från den lilla fjuttorsaken så kommer jag nog aldrig mer att jobba för nån annan, om nu inte jag får ett överlustigt erbjudande nån dag.
 En sak jag kom att tänka på. Folk som säger nästa gång, nästa gång. Även jag säger så. Men som en liten glädjedödare av skjuta upp-känslan vill jag poängtera att nästa gång redan är gången efter denna gång. Auch. Det är nu eller aldrig.
   

2 svar till Nästa gång!

  1. 

    Okej, jag ska på direkten suga i mig lite av den här Now or Never-andan och gå hem och måla väggar idag. (Givetvis skyller jag på dig, eller snarare på Elvis, om det går åt pipan.)

    Gilla

  2. 

    Elvis! pekar febrilt på Elvis! men jo, hälften vågat är dubbelt vunnet, eller vad det nu heter

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s