Kontorshund, diplom, stigar och citroner

februari 9, 2014 — 2 kommentarer
Det har varit lite si och så med jobbet den senaste veckan. Ett barn var sjukt och så blir allt uppochner, speciellt för den här noll back up-företagarn. Tur är barnet ändå det absolut bästa kontorssällskapet också, kolla vad jag fann på min plats i fredags efter lunchen:
Wilma-hunden tog över allt jobb! Samma barn hade även gett familjen den absolut finaste utmärkelse man kan få:
Jag blev så till mej att jag sov med diplomet under dynan. 
Idag har jag jobbat söndagsskiftet. Det innebär konstig musik, smygätande av möteskex och suckar i kvadrat medan barnen fick hänga hos momi & mofa. Guld åt dom som tar sej an de mycket påhittiga barnbarnen på noll varsel. Då jag hämtade hade båda kidsen klätt sej i galastass med högklackat, 80-talsdiadem, små handväskor och kalle anka-mobiler. 
Innan jobbskiftet hann 6-åringen och jag dra en hurtig tur i skogen med Allu. Berätta inte åt barnet, men det fanns fler än två stunder när jag inte var helt säker på var vi var. Nå vi hittade hem och barnet bara sjöng och bedyrade hur vacker skogen är. Jag försökte njuta. 
Jag vill ha sagt att no matter hur asigt det ibland känns så behöver jag bara söka mej till de kreativa kidsens sällskap. Dom gör tom citroner söta. Ursäkta den klyschiga liknelsen. 
    

2 svar till Kontorshund, diplom, stigar och citroner

 1. 

  Diplomet <3
  Jag brukar säga åt sexåringen, ”tänk vilken tur att vi fick just dig till vår flicka!”. Nu i helgen sa hon plötsligt under kvällsmaten, ”tänk vilken tur att jag fick världens härligaste mamma och härligaste pappa!” Hur skit dagen än har varit så smälter man bara. Underbara unge.

  Gilla

 2. 

  Awww! dom är så bra på att avleda crap feeling. Bäst faktiskt! Ibland måste jag hämta dom tidigare efter jobbet om jag är riktigt golvad

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s