Tjockare än vatten

februari 10, 2014 — 2 kommentarer

Nån som kollat Tjockare än vatten? Jag diggar den här sortens serier och första avsnittet var mycket lovande. Men två saker som redan nu kittlar min störnerv: 1) accenterna – antingen talar de rikssvenska eller klingande finlandssvenska. Och detta utspelar sej på Åland. Finns det ens en chans att detta hinner ändra? Knappast. 2) det konstanta Instagram-aktiga filtret. Störigt. Vem lever i ett  Amaro-dis? Och på morgonen är det såklart Earlybird.

Men bortsett från dessa två ska jag abslout kolla! Gillar Jessica Grabowsky skarpt. Kuriosa: jag har varit i samma skolteater som Jessica. Hon var ljuv och underbar och sjöng vackert medan jag först var en galen sportkommentator och sen en berusad bartender. Tur att det gick som det gick.
 

2 svar till Tjockare än vatten

  1. 

    Jag har faktiskt bandat första avsnittet, men inte hunnit se ännu. Verkade intressant i alla fall!

    Gilla

  2. 

    Du måste berätta vad du tyckte sen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s