Jag berättar mera

februari 11, 2014 — Lämna en kommentar
Den här nya berätta mera-knappen som jag lade till, den är ju svår. För nu har två klickat berätta mera på inlägget under och jag antar att jag förväntas rescensera tv-serien djupare eller förklara mer om Instagram-filter – men jag vill ju tro att dessa två vill veta allt om min kometkarriär inom skolteater? Visst? Vi säger så. 
Jag började starkt med att flås-skrika in i en microfon i äkta Antero Mertaranta -stil. Eller var det mer Kaj Kunnas? Nå jag var iallafall bättre än de två tillsammans, men eftersom ingen talangscout inom sportkommentatorskapet var på plats just då så blev jag grafiker istället. Sen flöt teaterstycket på, det hände mycket där jag tyvärr inte var med, Jessica var bra och nån sjöng Blue Moon. Mot slutet intog jag min andra, mycket viktiga position bakom bardisken. Här tyckte jag det behövdes lite extra krydda så jag svepte en massa vätska ur alla udda flaskor och vinglade omkring och hickade. Publiken skrattade. Men vid närmare efteranke så syntes jag inte så bra bakom bardisken, och ingen har ännu intagit ett äkta berusat tillstånd med hjälp av vatten och karamellfärg (urk), så allt jag belönades med var ett maffigt pissbrått. Som sagt så blev jag grafiker istället. 
 

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s