Onödig åldersnoja

februari 24, 2014 — 6 kommentarer
Imorrn, då 6-åringen fyller 7, börjar den årliga tremånaders eran då våra kids har åldrarna efter varann. Och folk ba ”så ni legat i”, ”hur fixade ni det?”, ”ni kunde ju knappt hålla er i kalischerna, hehe”, ”ni har haft rullbandsversamhet va?”… Vink vink, honk honk och blink blink.
Äntligen kan jag säga att vi har två kids i skolåldern, avrundar bra. Och 1 år och 9 månaders åldersskillnad är varken grymt lite eller passligt eller oändligt mycket. Det är två år av total minnesförlust och sen fem år av bästisar (and counting) och mycket pralintid för oss föräldrar. Alla bebben växer upp oavsett åldersskillnad och om man vill ha mer eller mindre pralintid vet man inte förrän efteråt. Oftast vill man ha mer.
  

6 svar till Onödig åldersnoja

 1. 

  Vi med. Knoddarna har 1 år och 8 månader skillnad, och man kan gott säga att minnena från 2008-2009 går att räkna på en hand. Men helt ljuvligt att dom blivit den dynamiska duon dom är!

  Gilla

 2. 

  Det finns liksom ingen magisk formel på det där med åldersskillnad. Men alldeles fantastiskt blir resultatet ändå!

  Gilla

 3. 

  Pralintid. Som chokladpralin? Mörkchokladpralin? Hoppas int vitchoklad. Vitchoklad är som ”voin makuinen margariini”, helt onödigt. Dagens nya uttryck, för mej.

  Gilla

 4. 

  Praliner enligt tycke och smak! Pralintid är den tid man kan ligga på soffan och njuta av praliner, lite lyxigt och lite förbjudet och mycketmycket skönt. Jag väljer en blandning av mörka och mjölkchoklad och nougat. Mmmm..

  Gilla

 5. 

  Här har vi ju bara 1 år och 4 månader mellan barnen. Det är oftast jag själv som kommenterar det eftersom jag fortfarande är lite förbluffad över att vi överlevde de där första 1,5 åren. Sen har det varit smooth sailing hela vägen, alla gånger värt det. Men minns jag något? Nä. Inte jag heller.

  Gilla

 6. 

  Tufft! det man glömmer under de där första dimmiga åren får man som tur tusenfallt igen senare

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s