Söndagsblues

mars 2, 2014 — 2 kommentarer
Vi har kalasat igen, den här gången med släkten. Det var riktigt kul och skön söndagsstämning, men nu är jag så kalastrött att jag bara muttrar osammanhängande. Bara tre månader till nästa rond.
Det känns som om det finns extra många saker att fundera på & ändra just nu och trots att jag veeeet att jag borde ta det lilla lugna och se tiden an – så galopperar mitt tålamod iväg med mej. Jag är så störd på mej själv. Andas, fundera, acceptera & fighta bara det nödvändiga. Mer självsnällhet och mindre självdiss. Easy beasy att skriva ner, äckelsvårt att göra for real. 
Fokuserar på nåt bra jag gjort istället. Bortsett från det där med att lära förskolebarnen mingla med champagneglas så har jag även tillverkat två roliga barn (med stor hjälp av J). De barnen går igång på nagellack, kojor och lakritspipor och de får mej att skratta och gråta mer, kramas och galenskapas utöver det vanliga. 
Nu ska jag krypa i säng intill en 8-åring. Skönaste som finns, att sova med ett barn som kan ligga stilla. Söta öde så det tar många år innan de slutar slunga sej hitådit som dramaqueens i ett skådespel. Stilla, lugnt, gosigt och mysigt. 
Bilden föreställer en fokuserad 7-åring som matchar sin klänning med sitt nagellack. Hon är inte ännu så artig (läs: stilla) i sömnen, men hon lackar naglarna själv som en virtuos. 
  

2 responses to Söndagsblues

 1. 

  'Jess' för den fokuserade nagellackaren.

  Och 'Kram' till dig. Vi simmar i ganska liknande vatten just nu, du och jag, Mitt månadens ord för mars är orka. Jaksaa jaksaa.

  Gilla

 2. 

  Ja nagellackaren! Hon är mkt underhållande. Jag har lärt mej lacka först nu vid 34 så hon är visst steget före.

  Kram på dej oxå! Mitt största problem är att allt inte går att fixa på momangen.. och då äter mitt dåliga tålamod upp all energi. Se tiden an jada jada jada. Jag vill ha ändring NU! Höh.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s