Piss

mars 11, 2014 — 6 kommentarer
Det enda bra idag var det där skrinnandet. Eller luften, solen och alla glada människor. Jag vinglade som ett fyllo och mitt val av grälla byxor gjorde inte saken bättre. En kontorskollega gick förbi och skrattade högt att jag minsann syns på två kilometers avstånd. Jess. Isgasell i orange tajts. 

Men seriöst. Varje morgon tror jag att jag ska åstadkomma oceaner av saker. Eller ens fyra saker vore jäkligt najs. Just idag får jag en faktura kirrad, ett ogjort jobb fixat, en jobbighet bort från listan och en fungerande lösning påbörjad. Nu fattar jag ju att man inte ska ha för höga förväntningar på sej själv. Fungerar icke. Men alltså ska målet bara vara att komma ur sängen och få skorna på rätt fot? Jag måste ju klara lite mer än så. 

Jag är så sjuttons disträ att jag, mitt i allt mukamas-fixande, börjar fundera HUR gick orden till den där pikku pikku bikineissä-sången. Och sen är det kört, tanken och koncentrationen har redan rymt. Ta liknande scenarion minst tre ggr i timmen och ni har en otroligt ineffektiv företagare. Jag funderar på sommarläger, oköpta kalaspresanger och youtube:ar skottisk accent (sexigt som fan). Jag borde ju för sjutton gubbar jobbah! Jobba kvinna! 

Det hjälper föga att komma hem med ett lass tröstsushi. Kidsen jomssar, trummar och har sej och all njutning är puts väck. Jag kan inte ens tröstäta med gott resultat. Jag tänker auuummm… inget självdiss… auuuummmmm… omstart imorgon.. aummmm.. andaaaaas…. 

Nu har jag omstartat varje sketna dag på det här årets sida och ändå måste jag göra samma imorgon igen. Omstart! Ny dag imoron! Jippii! Energiexplosion och inga rynkor! Loving groundhog day! 

Smack you.


EDIT: tänkte bli borta, kulmen på hela dagen. Följde hem 7-åringen från hennes jumppa och när hon berätta om hur hon äntligen klarat en svår grej på barren blev jag så sprickstolt att jag klemmkrama henne. Fail. Hon stelna till och viska krystat fram ”mamma, du bröt just min nacke”. 

  
  

6 svar till Piss

 1. 

  Jag är så glad över att du bloggar! För din blogg är ju bara bäst! Hur kan inte en isgasell i orange tajts vara bäst?
  Jag ska inte återuppta boggandet, men just nu är det lite synd att jag inte gör det för jag har en så bra historia från gynekologen (jees, igen).
  Kram, kram! Snart är det sommar, men kanske en öl före det?

  Gilla

 2. 

  Inte kanske utan definitivt! lite viskvisk bakom hyllan med stekpannor också? Jag kan leka kund. Sådär kryptiskt och bra, haha. Vill ju höra gynekolog-juttun! Du kan förevisa en stekspade medan du berättar.

  KRAM! voi vitsi så jag blev på glad av din kommentar.

  Gilla

 3. 

  Kram min vän!

  Gilla

 4. 

  Jag såg, hon var jätte duktig på barren! Och igenkänningsfaktorn i det andra är total. Ibland får jag så lite till stånd på en dag att jag undrar hur världen kan snurra överhuvudtaget ifall int man lyckas prestera mera än så. Som tur finns det andra dagar som man funkar i rapido.

  Gilla

 5. 

  Jag blir galen på mej själv! Gääk en sån trög tant. Som tur hjälper det att skrika ut lite piss här, de följande två dagarna har varit bäst på hela året! Rapidotanten skulle bara få infinna sej på jobb lite oftare. hälsar chefen..

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s