Min last(bil)

mars 12, 2014 — 2 kommentarer
7-åringen är inne i värsta förändringsfientlighetsfasen. Allt ska vara som vanligt utan nymodigheter och förändringar, ve den som föreslår nya smaker eller rutter. Kan möjligen bero på åldern (näh, vem platsar sist & slutligen in i dessa sk åldersfaser) eller så förra årets galna flyttande (4 olika adresser, men jag varken räknar eller analyserar). Senast i lördags drog hon med milt våld ut mej ur bilbutiken. Inte köpa ny bil, inte ens provköra och främst av allt, inte sälja Bella (nuvarande bilen).
Vad jag gjorde i bilaffären? Gamla vanliga, jag har surfat bilar igen. Den här gången tog jag det bara steget längre och kom ända till butiken. Men sen blev jag då utdragen av barnet och jag kan inte ens påstå att bilförsäljarens visitkort bränner i fickan. Jag hann sniffa lite ny-bil-doft, hmmm:a åt försäljaren och smeka en splittis instrumentbräda. Klok unge. Nöjd morsa. 
  

2 svar till Min last(bil)

  1. 

    Barn e ljuvliga när de e sådär konservativa. Hos oss diggar ingen heller förändringar. Badrummet som ska fixas hos oss är sorgeämne nummer ett o vårt asiga gamla kök som äntligen ska remppas sorgeämne nummer två. Tänk va många slantar hon sparade dig :).

    Gilla

  2. 

    Stämmer! de vill ju verkligen inte ändra på nåt. Och jag älskar tanken av en ny bil, men vill riktigt påriktigt inte ha en. Men att fönstershoppa är alltid kul!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s