Snart ska här bli andra bullar

mars 15, 2014 — Lämna en kommentar
Det går såpass mycket bättre nu än i tisdags. Behövde verkligen klämma ur mej pisset för att komma vidare. Tack! 
Men måste omprioritera nu. Har ett helt eget projekt i bakfickan, ett kul & galet sådant tillsammans med en hyvä typ. Det ska få sin rätta plats nu – för det är just det jag allra helst vill göra. Det kommer att generera massor mer kreativitet till själva jobbet. Jag måste sluta försöka hålla chefen nöjd och smootcha mer med min creative director.
Mer om det senare. Nu ska jag först vara sjuk tills jag blir frisk, har århundradets räkäsnuva. Därefter fixar jag alla utlovade jobb och sen ska jag krea på nåt som känns som årets bästa, största och finurligaste projekt. Märk att jag är en så god företagare att jag sjukar bara på helger.
Medan jag snorar, kan ni hjälpa mej lite? Spara alla tomma vessapappersrullar till mej? Inte sådana nerspolbara, de är strikt bannade, utan bruna eller vita. Pris & ära lovas till den som torkar/samlar flitigast. Lovar förklara bättre spelregler bara hjärnan kommer fram under snoret. Ja och sluta köpa de där nerspolbara rullarna, de är så skit att de inte ens förtjänar att spolas ner. 
Från färgexploderad grafiker i solsken till grå snorklimp i snöstorm över en natt. Magic.
  

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s