Känsligt skit

mars 23, 2014 — 6 kommentarer
Det har varit ett oerhört tungt veckoslut. Sällskapet och alla händelser har varit tioplussare, men för en PMS:ad tantadara med grymma känslosvall och en tårdrypande begravning inräknad, är slutsatsen väldigt ångestfylld. Lägg till det en djävulsk (men skitgod) Singapore Sling på det och en extra darrig söndags morgon. Taskig tajming där, men med gårdagens glädje var det absolut värt det. 
PMS. Jag har inte riktigt känt mej okej med att blogga om min version, men eftersom det måste finnas en medsyster där ute så låter jag det flöda. Min version är noll bitch och ingen ilska – utan ren och skär ångest. Det lägger sej över bröstet, russinkramar hjärtat och får mina händer att darra. Och det är inte drinkens fel. Osäkerheten går till fjortisnivå och alla världens problem tynger mej ända ner i källaren. Bara att skriva detta ger mej ytlig flämtandning och prickel i bröstet. 
Min enda tröst är att jag imorgon kommer att vakna med ett Mona Lisa-smil och vinnarkänsla ända ner i tårna. Helt säkert. Men före det våndas jag så otroligt. Och svär att jag ska hitta ett bot eller bättre medel att mota skiten med. Men vinnarfiilisen nästa dag blåser bort alla krigsplaner. Hence väljer jag att plita ner detta ikväll. Med osäkerhet och darr i kroppen. 
Anyone? Vad gör man? Morgondagens Pia kommer att läsa detta med en retfull blick och örfilar i handflatorna – gaska upp dej, vah?! Men dagens Pia krälar i skiten och ber om nåd. 
EDIT: okej, googlade fast jag försökt att inte göra det. Är inte helt kukku tydligen.

6 svar till Känsligt skit

 1. 

  Låter inte som en trevlig kombination! Tur att du slipper ångesten imorgon. Jag har tyvärr (eller som tur?) klassisk PMS med ilska och irritation som kunde starta krig och fälla träd. Jag avskyr PMS

  Gilla

 2. 

  Lite hederlig raivo skulle sitta så bra!! Skulle klicka med personligheten så mycket bättre, jag är så bra på att raivo 😉 en ynk och gny PMS är så reve. Men läste att det är ganska vanilgt och att folk tom käkar antidepressiva..

  Gilla

 3. 

  Jag ska svara bara jag får ungar i säng och hoppas på att dina tankar om ångesttankarna lite skingras.

  Gilla

 4. 

  Hej igen!
  Det låter ju väldigt mycket som depression/ångest. Känner igen mej! För det mesta blir jag ju en pms-bitch men har också haft liknande symtom som du. Så himla nedstämd, speciellt om nätterna. Vaknar av ångest. Tryck över bröst, darrningar och kallsvettningar. Myror i hela kroppen. Måste stiga upp och dricka vatten och skölja handlederna med iskallt vatten. Helst öppna fönstret och insupa frisk luft på -20 grader.
  Lite som min panikångest jag lidit av förr i världen (Som vi faktiskt råkar diskutera om i nästa avsnitt av SNAKK.(https://www.facebook.com/SNAKKELISNAKK)

  Om det börjar kännas RIKTIGT jobbigt kan man ju faktiskt äta antidepressiva just vid tiden kring pms. Tycker själv jättenattljusolja från hälsokosten har funkat toppen.

  Ingen vill må så där kakka varje månad! Ta tag i det nu så du är redo före du får nästa käftsmäll. Du är inte ensam, you know! <3

  Gilla

 5. 

  Nadia, du är guld!

  Gilla

 6. 

  Nästa SNAKK – check! Nattljusolja – check! Det känns så otroligt då jag annars inte har några problem, men att det sen en dag i månaden ska vara så förjävligt. Huuuu… Är annars glad att jag skrev inlägget igår för idag hade jag bara dissat mej själv. Ska verkligen kolla upp mina alternativ nu. Tack för att du delar med dej! Och att du hejar och tipsar, som jag skrev – rent guld.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s