Knip my käft

mars 26, 2014 — 2 kommentarer
Tången på bilden har inte knipit nån i rumpan (vad jag vet). Bildkälla.
Ponera att jag är lite bakis idag. Ponera att barnet väckte mej med att lukta på mej och nöjt konstatera att jag doftar bacon. Obs: doftar, inte luktar. Ponera att jag nu gjort min insats till min verktygskund i form av en rubrik för tänger; Knip my ass. Det var ett skämt, jag lovar. Utfyllnadstext som Loremipsum. Nu läser jag ett mail där kunden överväger att trycka upp det i en triljon exemplar. Och jag tänker på min fina dröm om genusfria legon och så säljer jag tänger med texten Knip my ass
Erase and rewind.
  

2 svar till Knip my käft

  1. 

    Så sen när det är tryckt i triljon exemplar kan du vara nöjd att du gjort det bakis!? Lite som att ha satt sitt otvättade finger i såsen som kungen ska käka(det var inte jag)

    Gilla

  2. 

    Det finns ännu hopp i det här fallet, klarnar idag.. Nån dag startar jag den anonyma tabbebloggen, dit får man skicka in sina berättelser anonymt

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s