Glimtar av en helg

mars 30, 2014 — Lämna en kommentar
Nu kör jag bara ett snabbt skrap på ytan. Det har hänt så mycket sen i fredags och jag är för lat för en söndagsroman. 
Först fick jag årets bästa nyhet: en kär idé kommer att bli verklighet. Lite som att få kämppän man budat på, en riktig dream come true. Så ni kan ana att jag dansade till Alko för en flaska bubbligt. Sen dansade jag till cittaren efter tacos och nappade en näve öl i bara farten. Då händer det. Tjejen i kassan ber mej visa papper. Sånt gläder så otroligt, speciellt som det hände senast 2005. En bild på den lyckan:
På lördag red jag en mycket vilsen Paddy. Han höll på att lägga bakbenen i knut bara av chocken. 7-åringen tyckte jag var tjatig och försiktig och travade runt runt med ponnyn medan jag försiktigade mej överdrivet. ”Man ska göra bara”, ropade barnet då. Ett Paddy-porträtt på det:
Imorse harmade jag mej över sommartiden, så jäkla onödigt. Sen funderade jag på om andra vuxna har lika många natidjur i sängen som vi. Vi har tre: den vita är kissekatten (34 år), den bruna är lillahunden (10 år) och den randiga är den som ska säkra pensionen (märkesgrej, har låda och allt och ändå dreglar jag på den varje natt). Här syns även ett barn men hon (likaså den andra) är mkt sällsynt i vår säng. Se bild:
Efter ny ridrunda grävde jag fram lådcykeln igen. Den ska få äran att bli reklamstolpe så jag slaktade den på låda och ska nu fixa tejpning. Jag kan berätta att hur logiskt man än försöker öppna skruvar så öppnar man ändå för många och ångern kommer senast när alla delar ska fästas pånytt. Nu ligger de hullerombuller i en plastpåse. Hmm. Se själva:
Nu har J dragit ut och jag har fyllt oss med klassikern som går att tillreda i en och samma kastrull: nauravat nakit & spägäre. Så gott! Se det som det enda recept som finns på denna blogg:
Och så har jag inrett med två lådor jag fick av mamma. Finns inget bättre mutti, kolla så fina. Lär vara vintage ända från det förlovade landet:
Slutsatsen är mycket happy. Och lite gruff över kids som inte är trötta pga sommartiden. Sooooov nu.
  

Inga kommentarer

Be the first to start the conversation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s