Höjden av tabbar

april 2, 2014 — 10 kommentarer
Det hände en tabbe. Igen. Jag kom ut ur dagisdörren med fart och eftersom den dörren inte alltid går ordentligt fast och mynnar ut på en mycket livlig gågata i centrum, så smällde jag fast den med kraft samtidigt som jag passerade. Pang. Problemet var att halva jackan ännu var på insidan. Sen stod jag där, fast som i ett skruvstäd och med ryggen mot kodmojängen. Mina tankar gick ungefär såhär:
Skit också. Håll dej luuuuugn. Skitskitskit. Luuuuuugn. Vad var den där jäkla koden nu? Kan jag trycka den över axeln? TÄNK OM NÅN ANNAN FÖRÄLDER KOMMER!!! Luuuuuuuugn. Okej jag trycker sådär nonchalant koden här medan ni alla helsingforsare går här förbi och hoppeligen inte tittar hit. Jag klär av mej jackan, ja! Nej. Blixlåset sitter också mellan dörren (dra ryck slit). Gaaaah! Nä nu sträcker jag bara armen över axeln och testar.
Bip bip bip bip bip. Inget klick. Bip bip bip bip bip. Inget klick. SKIT! Bip bip bip bip bip. Ett svagt klick! JA! Men jackan är imellan låset så jag får dra för fullt. Strunt i jackan, jag ska loss.
Jag kom loss. Och jackan är hel. Men mitt sinne är lite trasigt.
 

10 svar till Höjden av tabbar

 1. 

  Det finns en barnbok om exakt motsvarande situation. Gillade den mycket som barn. En litterär erfarenhet!

  Gilla

 2. 

  Du måste berätta mera! Vad heter boken?

  Gilla

 3. 

  Jag minns inte! Det var en liten blond flicka som fastnade i dörren. Hon grät en skvätt. Sen tror jag att hon faktiskt krängde sig ur jackan. Eh. Stämningen i den var i alla fall väldigt intressant och spännande.

  Gilla

 4. 

  Min fellow dörrfastnare, var finns du? vill läsa!

  Gilla

 5. 

  Helt fantastiskt! Jag har småfnissat åt det här i etapper idag. Tack för att du bjöd på den 🙂 och tur att du kom loss! (Fast ännu roligare hade jag nog haft om du stod fast i dörren när jag lämnade)

  Gilla

 6. 

  Om nån hade ”fått” rädda mej hade det varit du. Hohho så den här tanten lyckas! 100% framgång bara idag.

  Gilla

 7. 

  Bästa komedi materialet, fast det kanske inte va så roligt just då:)

  Gilla

 8. 

  Jag bjuder på den!

  Gilla

 9. 

  Hahaa! Du är så bra 🙂

  Gilla

 10. 

  Här handlade det nog allra mest om skicklighet. Hehe 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s