Leva drömmen litegrann

april 7, 2014 — 2 kommentarer
Hängde hela helgen ute i Ekenäs skärgård och nu sitter jag här och våndas över att sitta inne och stirra i en skärm hela dagen. Där ute var det så vackert att jag fick kolsyra i hjärtat. Nu får jag bara rektangulära ögon och sittsår i rumpan. Min lilla tröst är att den där Jesus var så aktiv att det snart igen kommer en högtid med ledigt – så att jag kan fortsätta knarka frisk luft och naturnära dofter.
Vi kollade en gång på ett hus i just Ekenäs. Älskar den staden. Det bidde inte då och bidar nog inte i framtiden heller, men det är ändå ett roligt minne. J är på det viset en så kul livskamrat att allt alltid är möjligt. Han eller jag säger drömmen högt och så utreder vi. Kollar, mäter, räknar och sniffar. Som i Ekenäs-fallet, vi åkte dit och kollade, mätte, räknade och sniffade. Nu är den drömmen utredd och kommer inte att bli verklighet och det känns okej. Orsakerna är många, långa och personliga. Movin’ on. 
Tilläggas bör att vi har kollat hus/boende på en massa andra ställen också. Det här hade eg. inte så mycket med just Ekenäs att göra, annat än att där finns så mycket fint. Kolla bara:
 

2 svar till Leva drömmen litegrann

  1. 

    Kanske ni sku ta och hyra engulapelsin-huset några månader 😉 Tänk Jakobstad, Pia, tänk Jakobstad!

    Gilla

  2. 

    Tänk att komma på kaffe till ER! varje dag!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s