Svammel och sist en fin grej

april 10, 2014 — 7 kommentarer
Blev riktigt sådär torktumlartrött. Lade mej nyss på dunbolstret och insåg att det inte är så konstigt med den här dagens saldo. 
Först kodade jag webbsida. Har noll rutin på det ännu så det kräver 1000% koncentration. Blev som ångvältad i hjärnan av utmattning och fick äta lunchen i bilen för att jag helt tappade bort tiden. Sen fick jag äran att rasta Skruttehunden Knytte (haha!). Jag kände en gång en tant på 80-talet som brukade gå ut med mammas hund och efteråt rapporterade hon alltid i vi-form vad hunden gjort. ”Vi” har kissat och bajsat! Blev konfyst om hundägare behöver den informationen, men textade ändå en emoji på en bajshög till Skrutte. Tur att hon kan tolka sånt rätt. 
Sen skulle 8-åringen på sin torsdagstimme till hästs. Krävde ett bilmellanmål och rätta kläder, men framme i Kyrkslätt inser jag att vi missförståndat med läraren och jag får lära själv. Avgrundsdjupa minnen från barndomen av det, hur min pappa försöker få mej att hoppa rätt oxer och jag skriker emot så lungorna spräcks. Tur har vi enorm skillnad i temperament, 8-åringen och jag, men det kräver ändå superkrafter av mej att lära henne. Försöka låta uppmuntrande och kul och INSPIRERANDE! Säg nu sen ord som volttillbaka och få det att låta tjohejsan. 
Skump, trav och några skänklar senare är klockan ännu också bara fyra. Jag halar ännu upp mammas sekatör ur fickan och knipsar påskris, måste ju passa på medan man är uuut på laaande (martha-moument). Sköta ponny, byta kläder och styra tillbaka till stan. Okej, nu fastforwardar vi lite. Nytt mellanmål, läxor, fotiskläder, butikslista, krångla bilen ut genom porten för tredje gången, släppa barnet av vid fotbollen, kurva till cittaren, shoppa mat, tömma alko ( mild överdrift), kurva via fotbollen, hasa hem matkassar, delegera duschtider, avgöra en tvist om vem som slickade vem på armen (ingen överdrift), jobbsamtal, pilla räkor, mera läxor, sätta på torktumlaren (inte på det viset), vispa en sås och hitta på en efterrätt. Det blev en med ingefära och rabarber, tips på bra kombo där.
Nu ligger jag här och det jag riktigt påriktigt ville blogga om var att förlaget numer lägger ut grafikerns namn i sin katalog. Och det gjorde mej så innerligt glad!! (två utropstecken) Ni får leta sjölv om intresse finns. Jag ska sova lite nu.
  
  

7 svar till Svammel och sist en fin grej

 1. 

  Nu känner jag mig smått skamsen över min rant som jag skrev idag. Jag menar, du har varit superwoman and then some och jag gnällde typ om potatisar som måst skalas. Oh well, we all can't be martha-superwoman every day. Idag var det din tur. 🙂

  Gilla

 2. 
  Östermyran again april 11, 2014 kl. 06:45

  Ps. Kände genast igen dina omslag utan att titta på namnet. 🙂

  Gilla

 3. 

  Nå höpö! det går inte att jämföra över bloggränser!! Never. Och jag klagade ju eg. inte alls, var bara litelite trött i huvu. Du är arg och det är bra.

  Gilla

 4. 

  Märk svordomen på det ena. Jag är extra stolt över den.

  Gilla

 5. 

  Hahaa, kanske man borde sätta på torktumlaren nångång!

  Gilla

 6. 

  Man får sej en ordentlig svängom åtminstone!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s