Äpplet damp rakt ner

april 15, 2014 — Lämna en kommentar
Först en riktigt perus anekdot om mej. Smygåt små påskägg här under kidsens mest livliga prime time, de blir så otroligt kreativa där kring 20:30 och det platsar inte alls in, varken med läggdags eller min egen sukt efter lite lugn & ro. Snaskade några ägg i sängen och gömde resten under dynan. Nu har jag legat här på dynan och dökollat Netflix och det finns muchos brun och varm sörja under min dyna. Classy.
Sen dagens sötaste anekdot om min mamma. Tidigt i morse skickar hon epost att hennes telefon är försvunnen och hon misstänker att den trillat ur fickan inne i Allus box, ponnyn alltså. Jag fnissar lite och överväger att ringa och kolla om Allu svarar. Sen eftermiddag får jag ett sms att hennes telefon är hittad i K-butiken. 
  

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s