Högsäsong

april 16, 2014 — 2 kommentarer
Det finns en högtid på året då gula brillor passar så otroligt bra. Ville bara säga det innan det är över för i år.
 

2 svar till Högsäsong

  1. 

    Najs! Jag kom förresten igår att tänka på mina brills – borde ju använda dom för att inte ytterligare fördjupa rynkan jag har i pannan (=kisar för att läsa skyltar, tevetext osv.), men jag glömmer dom heeela tiden. Så igår, när jag funtjade på var dom månne ligger nånstans, så kom på att jag inte minns hur dom ser ut. Fatta. Kanske jag också borde skaffa gula glasögon. Neongula. Som blinkar.

    Gilla

  2. 

    Jåå! jag önskar såna brillor som börjar pipa när man visslar, tänk så lätt att hitta sen. Tänkte ren uppfinna en liten knapp med visselfunktionen som man kunde sy/limma/hänga på sina grejer. Men sen sku allt pipa när jag bara behöver mina strumpor.. Äh, måste utveckla.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s