Påskstädigt och gött

april 21, 2014 — Lämna en kommentar
Här har jag vårstädat och haft mej hela påsken, haft lakanen ute på tork och fejat stugan i sommarfräschör. Vi kom nyss in till stan tillbaka och jag rev upp sängen för krypa i, och det första jag ser är den där bruna fläcken under dynan. Om jag sover på den ett varv till så lossnar den säkert bättre i tvätten, värmer liksom upp den igen. 

Kuligare saker på kommande, både påskbilder och en blogglista. Nu ska jag ta till vara min friskluftströtthet och ruva choklad. Multitaskigt, som det även kallas.

  

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s