Från kulisserna

april 22, 2014 — 4 kommentarer
Ibland googlar folk om att k*ulla på kontoret och landar här (helt sant), tycker inte det riktigt når över min bloggtröskel. Men nu har nån googlat detta ”påsk mys med granfrun”, exakt kopierat. Låter stickigt och särskilt. 
  

4 svar till Från kulisserna

 1. 

  Jag hoppas jag levererade!

  Gilla

 2. 

  Sökningarna till min blogg är MYCKET VÄRRE!!! Men en sökning på 'Nakna damer' gjorde mig lite glad. Föreställer mig en äldre herreman med monokel som med ett glas sherry i handen ger sig på en sökning på datormaskinen hans barnbarn har installerat hemma hos honom.
  – ”Det är ju fredag på min ära, skulle sitta finfint med några ekivoka franska kort en dag som denna!” *skrock, skrock*

  Gilla

 3. 

  Haha! du är bloggkungen, Tommix! Både för dina sökord (respect) och för dina träffsäkra beskrivningar, ta nu tex denna herreman i monokel. Love it!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s