Myror i magen

april 29, 2014 — 6 kommentarer
Same old same old: kontoret ska flytta. Snart kunde man tro att jag fungerar i nån sorts cykler och efter x månader flyttar jag. Det är inte alls meningen, men samtidigt har jag funnit en viss frihet att bara ta min dator och gå. I Hagalund trivs jag som fisken i vattnet, men eftersom även det yngre barnet börjar skolan och det äldre portas från eftis (pga ålder), så vill jag finnas närmare till hands. Så Helsinki city, jag kommer tillbaka.
Var jag hamnar i höst vete katten. Men det är en del av charmen. Och som en som varit runt kvarteret några varv så är en ju lite picky. Inga pissluktande toaletter som jag måste städa (done that) och så behöver jag såpass mycket lebensraum att jag kan sträcka ut armarna utan att genast knocka ut bordsgrannen (done that) och i eget hem vill jag inte sitta (såå done that, jag viker bara tvätt och sover luppturar). Och gärna gångavstånd från skolan för en 9-åring (visst kan ni se en liten pilt med reppu och tarralänkare här? hjärtmos). 
Gäsp säger ni, not gonna happen. Jag har full tillit. Kollade ren runt lite och har listat bra alternativ, bara det ännu finns plats i höst. Kör två månader på landet först, lärde mej tydligen inte en läxa från i fjol. Än en gång utmanar jag drömmen om sommarsmutsiga barn som bara kommer in för att dricka saft medan morsan hämtar bröd på bordet, inne i mörkret.

Dagens garderobsfynd är prickar från höstens NY-resa. Kändes för spralligt i höst men alldeles rätt nu med vårkänslor i maggropen. 

6 svar till Myror i magen

 1. 

  Jag håller tummar och tår och hoppas att du hittar nåt bra ställe 😀

  Gilla

 2. 

  Tack Emzi! jag har bra fiilis!

  Gilla

 3. 

  Garderobfyndet! Oohhh ❤

  Gilla

 4. 

  Du kommer att hitta ett superbra kontor, Im sure! Ett lika piggt och glatt som den där schööna klänningen. Hälsningar från en annan med vårpirr. Glada vappen!

  Gilla

 5. 

  Glada vappen på dej i efterskott! Och hurra för vårpirret!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s