I min backspegel

maj 2, 2014 — 4 kommentarer
En liten anekdot från Valborgsmässoafton. På vägen hem från mitt eget kneg (observera ordet eget i sitt rätta ljus här, tack) åkte jag via ex-kneget, den glassiga reklambyrån. Hade i nån vild dröm efter alla dessa år (okej tre) fått en rosa bild av det. Vilken bra reality check. Klarade av 15 minuter av hipsterkillar, Sol öl, specialdesignade bord och rita med tusch på vita väggar (oooh, så kreativt). Sen smög jag ut samma väg som jag kom, jag hörde inte ett dugg hemma där. Så nu kan jag sudda det rosa och sluta blicka bakåt, dit pekar ju ändå rumpan så det känns ganska upptaget. 
All respekt åt mina exkolleger. Det här handlar så mycket mer om mej än om dom. Jag skulle dalla vidare då för tre år sen och jag ska helt klart fortsätta i samma riktning. Ett steg i taget. 
Så här lär jag ha sett ut under min glass-era. Svartklädd och trendigt allvarlig. 
  

4 svar till I min backspegel

 1. 

  Vitsi så skönt med en sådan insikt! Lyfter fortfarande på hatten åt dig som vågade gå din egen väg! Men visst är det skönt att få en påminnelse om att man gjort rätt beslut.

  Gilla

 2. 

  Åkte ju dit av helt andra orsaker, och fick en skön insikt på köpet. Så skönt! Samla på alla små insikter på vägen, en dag nästlas de ihop och blir till ett nytt, bra beslut. Man vet aldrig!

  Gilla

 3. 

  Ooh va bra! Då behöver du int fundera på det.

  Gilla

 4. 

  Det var ju inte precis top of my list, men skönt att veta ändå

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s