Olidlig spänning

maj 4, 2014 — 9 kommentarer
Morsdag coming up och presenttipset kommer här. Det började med matnörden J som gick och köpte en sparristång åt sej för att han A) ville ha en och B) jag skulle nu aldrig i världen ha klurat ut det, och sen lät han kidsen överräcka den åt honom under pompa & ståt på hans födelsedag. Succé! Före J så har min min far genom tiderna alltid köpt sina presenter helt själv (aldrig har en så nöjd karl skådats) och varför inte redan de gamla grekerna som köpte sina egna amforor eller vad de nu gillade. 
Så jag har idag köpt en morsdagsgåva åt mej själv, låtit kidsen packa in den och sen sprejat osynlig glömskesprej i min oskyldiga nuna. Det är så spännande att jag spricker! För att inte tala om morsdagspysslet, som jag såklart kommer att älska. Jag har på känn att denna morsdag kommer att bli nåt riktigt speciellt. 
  

9 svar till Olidlig spänning

 1. 

  Var den för grön eller vit sparris?

  Gilla

 2. 

  Helst orange sparris, men jag tror grön eller vit också funkar

  Gilla

 3. 

  (du skojar, va?)

  Gilla

 4. 

  Tack för tipset! jag har redan mentalt förberett mig på att inte få en present, men nu tänker jag gå ut och köpa en pang present åt mig själv! hurra!

  Gilla

 5. 

  Jaaaa! det här går att utveckla vart som helst, känns det som.

  Gilla

 6. 

  Nu har jag bara svårt att bestämma mig om jag vill ha en snoffsig stylus, en hel ritplatta eller en ny blus från cos. är det overkill at köpa alla tre?

  Gilla

 7. 

  Det är säkert lättare att glömma många saker än bara en? Tänk det som ett experiment!

  Gilla

 8. 

  Lite, har aldrig sett en sparristång.

  Gilla

 9. 

  Bildgoggla!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s