Därför vill jag inte vara en kändis

maj 7, 2014 — Lämna en kommentar
Morzans rubrik, min text. 
Jag tror inte ett skvatt på att grönare gräs och kändisglamour har nåt som helst samband. Vad skulle vara bättre som kändis? Inget. Dagens uppkopplade hets ger noll privatliv, folks bekräftelsebehov är på gränsen till sjukt och jag har inget att ge som en offentlig person annat än tabbar och bättre komiker finns redan. Visst behöver jag också bekräftelse men det räcker så bra så med fina kommentarer av mina kunder, svettiga kramar av kidsen och några rumpknip av J. 
Och för att göra den saken klar: vi är rumpknipare. Och det här är ingen mannen kniper kvinnan- grej utan precis lika ofta kvinnan kniper mannen. Och kvinnan visslar efter mannen. Jajamensan! Men bara oss emellan, alla ni andra är safe. 
Jag blev en gång rumknipad av en okänd kille på en nattklubb. Jag armbågade honom i skrevet. Mest av misstag och korthet, och nu är jag ren helt off topic. Svarade jag ren? 
  

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s