Nytt fenomen

maj 15, 2014 — 2 kommentarer
Det händer minst en gång i veckan att sekunden jag vaknar på morgonen, innan jag hunnit slå upp min blå,  saknar jag all information om 1) var jag är och 2) vad det är för dag, årstid, liv, kontinent. Sen öppnar jag ögonen och ser att jag är hemma och efter lite tankegrubbel landar jag på rätt veckodag. Dylikt händer väl bara på resor eller efter att man förflyttat sej dagen innan, inte hemma på en vanlig vardag? Jag hatar det.
 

2 svar till Nytt fenomen

  1. 

    oj – jag som älskar den känslan. jag har den oxå hemma, vanliga vardagar o jag älskar känslan av att vara helt borttappad en kort stund. jag fnissar alltid strax efteråt och tolkar det alltid som om jag sovit så hurja djupt o gott o nu är utvilad som en lärka! (det där sista stämmer inte alltid men man kan lura sig så länge att man stigit upp och kvittrat sig till duschen, sen inser man att den djupa sömnen hade fått fortsätta)

    Gilla

  2. 

    Oj! du får det att låta så kul. Men jag är inte alls utvilad och mest fundersam över hur jag kunde tappa allt sådär bara. Men kanske jag måste bli kompis med detta, det verkar vara här för att stanna. Förr hände de alltid efter grym jobbstress och flytt ut till landet så det kändes logiskt. Hmm.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s