Utanför vårt fönster

maj 20, 2014 — 6 kommentarer

Vi är tillfälligt med hund, jag är ikapp den här dagen (tror jag) och så har vi den vackraste regnbågen över vår gata. Och en naken man några fönster neråt, honom fotar jag inte. Bortsett från nakigubben är den här dagen på plus med råge.

Jo, en sak till. Blev tillfrågad om att hålla en kreativ klubb för skolbarn inkommande höst. Svarade ett kanske och gav ett ultimatum: inga gränser, vi gör precis det som faller mej in (höhö). Men som sagt, kanske.

20140520-220048.jpg

20140520-220312.jpg

6 svar till Utanför vårt fönster

 1. 

  Jooo! hurra för kreativ klubb!

  Gilla

 2. 

  Ja, kör hårt! Jag hade en sån för några år sedan i en liten byskola, min klubb hette pysselpartiet. Det var rätt skoj. Om jag skulle göra något annorlunda skulle jag planera bättre. Nu blev det mycket improvisation. Roligast var kanske att bygga maskiner genom att pussla ihop gamla datadelar (främst från tangentbord) med varandra.

  Gilla

 3. 

  Du sku vara grymt bra på att dra kreativ klubb!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s