Vad jag svarade

maj 20, 2014 — Lämna en kommentar

när bilfirman frågade vilken storleks däck min bil har.

räcker det om jag säger att den har fyra stycken?

Jag älskar bilar och brukar ha full koll. Men just idag mellan allt kodande och alla lösa jobbetrådar blev det helt blankt på övre kontoret. Jag blev totalt överrumplad av frågan. Nu ska jag gå ut och inspektera mina däck och nästa gång ska jag vara lite bättre förberedd. Men jösses så mycket information man borde kunna spara innanför skallbenet.

 

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s